Over ons

Ko-bus streeft ernaar om op een zo professioneel mogelijke manier de cliënten te begeleiden, zonder uit het oog te verliezen dat het kind centraal staat.

Doelstelling en visie

Ko-bus werkt vanuit de gedachte dat iedereen uniek is met eigen behoeften, normen en waarden. Door daar vanuit te gaan krijg je zorg op maat, met de juiste zorg en ondersteuning en een respectvolle benadering. Ko-Bus is een christelijke organisatie met bijbehorende normen en waarden. Het is geen vereiste dat cliënten en hun familie dit onderschrijven,maar wel hun respect hiervoor. (visie)

Ko-bus streeft ernaar om de kinderen die bij Ko-bus komen met de beperkingen die zij hebben voor te bereiden op de maatschappij. Er wordt getracht de ontwikkeling in de cognitief, motorische en sociaal-emotionele vlak zo te stimuleren dat het maximale perspectief behaald wordt. Ko-bus streeft ernaar om op een zo professioneel mogelijke manier de cliënten zo te begeleiden zonder uit het oog te verliezen dat het kind centraal staat en dat het gebeurt op de huiselijke manier waarmee Ko-bus bekend staat. (doelstelling)