Werken bij Ko-Bus

Ko-Bus is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers

Stage of afstuderen

Stages op mbo en hbo-niveau

Zoek jij een leerzame stageplaats als begeleider in de jeugdhulpverlening voor kinderen met gedragsproblematiek? Dan is Ko-bus een geschikte plek voor je! Ko-bus begeleidt kinderen en jongeren. Hier kun je een rol in spelen door bezig te zijn met activiteiten die de sociaal – emotionele en motorische ontwikkeling van de kinderen en jongeren stimuleren, aangepast aan hun niveau. Daarbij bereidt je ze voor op de maatschappij.

Door je stage kun je bijdragen in de ontwikkelen van de cliënten en je kunt jezelf ontwikkelen in je vaardigheden, kennis en kunde.

De voorkeur gaat uit naar een jaarstage maar ook voor een kortere stageperiode kun je een sollicitatie sturen.

Voor schooljaar 2019-2020 hebben wij geen stageplaatsen meer.

Administratieve/ secretariële stage op op mbo-niveau

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor studenten die de opleiding offices assistent (niv. 3) of management assistent (niv. 4) volgen.

Reageren

Je kunt een sollicitatiebrief met cv mailen naar info@ko-bus.net of vul onderstaand formulier in. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in. Naast de persoonlijke gegevens, de naam en het niveau van de studie en de stageperiode. Je krijgt van ons een bevestigingsmail van je bericht. Nadien wordt er contact met je op genomen om de mogelijkheden te bespreken.


CV toevoegen (optioneel)

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vrachtwagen.