Werken bij Ko-Bus

Ko-Bus is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers

Stage of afstuderen

Stages schooljaar 2021/2022

Spw en social work

Zoek jij een leerzame stageplaats als begeleider in de jeugdhulpverlening of gehandicaptenzorg? Dan is Ko-bus een geschikte plek voor je! Ko-bus begeleidt kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Als stagiair kun je hierin een rol in spelen door enerzijds bezig te zijn met activiteiten die de sociaal – emotionele en motorische ontwikkeling stimuleren. Anderzijds draag je bij aan het geven van een thuis aan cliënten. Je bereidt ze voor op de maatschappij en begeleidt ze in de maatschappij.

De voorkeur gaat uit naar een jaarstage maar ook voor een kortere stageperiode kun je een sollicitatie sturen.

Er zijn er alleen nog stagemogelijkheden in het weekend. Je kunt een sollicitatiebrief met cv mailen naar Tim Gaasbeek t.gaasbeek@ko-bus.net. Sollicitaties worden gelijk in behandeling genomen.

Administratie

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor administratieve stagiairs die de opleiding offices assistent (niv. 3) of management assistent (niv. 4) volgen. Administratie vind voornamelijk plaats op de locatie in Pittelo en deels op de locatie in Zeijerveen.

Hiervoor kun je een sollicitatiebrief met cv mailen naar Linda Jelsma l.jelsma@ko-bus.net. Sollicitaties worden gelijk in behandeling genomen.

Reageren via sollicitatieformulier

Je kunt ook kiezen om onderstaand formulier in te vullen. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in. Naast de persoonlijke gegevens, de naam en het niveau van de studie en de stageperiode. Je krijgt van ons een bevestigingsmail van je bericht. Nadien wordt er contact met je op genomen om de mogelijkheden te bespreken.


CV toevoegen (optioneel)

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het vliegtuig.